Jobmarketing

Voordelig, efficiënt en snel werven voor (lokale) overheden!

De specialist in wervingscampagnes voor de overheid

HSP Jobmarketing plaatst al meer dan 20 jaar vacatures voor diverse overheidsinstellingen. We hebben een grote database opgebouwd met resultaten per vacature op de relevante jobboards en social media kanalen. Hierdoor kunnen we vaak goed voorspellen welke mediakanalen de beste respons opleveren en verspillen we geen onnodig budget. Doordat wij voor veel overheidsinstellingen vacatures plaatsen zijn onze tarieven ook nog eens voordeliger dan rechtstreekse plaatsingen op de gekozen jobsites of social mediakanalen!

Jobboards

HSP Jobmarketing heeft jarenlange ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en weet welke vacaturesites het best ingezet kunnen worden voor jouw vacature. Ook beschikken wij over veel relevante data van eerder geplaatste vacatures waardoor we kunnen inschatten hoeveel reacties je op een vacature kan verwachten. Op basis van een marktanalyse stellen wij een effectief maatwerkadvies op. Ons advies is opgebouwd uit generieke, vakgerichte en niche jobsites eventueel aangevuld met Social Media kanalen.

Google Ads Campagne

Google is de grootste en sterkste zoekmachine ter wereld. Om voldoende reacties op jouw vacature te krijgen is het dus erg belangrijk dat jouw bedrijf en/of vacature goed vindbaar is via Google. Wij hebben veel ervaring in het opstellen van Google Ads Campagnes. Met het inzetten van een vooraf besproken budget komt jouw website, ‘werkenbij’ landingspage of vacature hoger in de Google ranking.

Social Media Campagne

Uiteraard is het verstandig de vacature te delen via jouw eigen Linkedin netwerk en andere Social Media kanalen. Echter, het bereik daarvan blijft beperkt tot jouw volgers. Wij bieden Social Media Campagnes aan die gepushed worden naar potentiele kandidaten met de juiste competenties en/of die nu een soortgelijke functie vervullen. Hierdoor worden ook Linkedin gebruikers en andere Social Media accounts bereikt die buiten jouw eigen netwerk vallen. Voordeel hiervan is dat dus ook latent zoekenden worden bereikt.

Vacatureteksten schrijven

Door onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van vacatures weten wij waar een vacaturetekst aan moet voldoen en hoe deze geschreven moet worden. Voor een vooraf afgesproken vast tarief kunnen wij de vacatureteksten voor jou schrijven.

Stuur je vacaturetekst en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvend maatwerkadvies voor jouw vacature!

    Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.